Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινο» το ομαδικό στο μπότσια, δέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο η μεικτή ομάδα στο μπότσια από τους Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη.
Το δέκατο μετάλλιο της πανηγυρίζει η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η ομάδα στο μεικτά ζευγάρια BC3 στα μπότσια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Αρχικά στον ημιτελικό οι Πολυχρονίδης, Ντέντα και Πυργιώτη ηττήθηκαν με 5-1 από την Ιαπωνία και κλήθηκαν να παίξουν με το Χονγκ Κονγκ στον μικρό τελικό. Εκεί έκαναν σπουδαία εμφάνιση κερδίζοντας εύκολα με 7-0 και έτσι έφεραν το δέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Τόκιο.
Για τον Πολυχρονίδη μάλιστα είναι το έκτο μετάλλιο στην καριέρα του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Στον τελικό ο Σεΐτης στα 200μ.
Στον στίβο, ο Μιχάλης Σεΐτης προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων Τ64. Ο Ελληνας παραολυμπιονίκης τερμάτισε τρίτος στην προκριματική του σειρά με χρόνο 22.95, επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ. Στον τελικό θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια καλή θέση και γιατί όχι και ένα μετάλλιο.
Το απογευματινό πρόγραμμα θα έχει άλλες δύο συμμετοχές στον στίβο. Στις 13:00 ώρα Ελλάδος ο Θανάσης Προδρόμου αγωνίζεται στον τελικό του μήκους Τ20 και πέντε λεπτά αργότερα στον τελικό της σφαιροβολίας F33 ο Λάζαρος Στεφανίδης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης για πυρκαγιές: Άμεσα η στήριξη των πληγέντων – Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα της Κυριακής»
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Δύο συλλήψεις για τη μεγάλη φωτιά στη Βοιωτία, φέρεται να ξεκίνησε από σπινθήρες σε δίκτυο με ανεμογεννήτριες
- Το «Documento» της Κυριακής
- Άννα Βίσση: Σε σούπερ γιότ στο Αμάλφι! Η αντίδρασή της όταν την εντόπισαν θαυμάστριες (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook