Σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία» ο Κελεσίδης

Η επιδείνωση της κατάστασης του Παναγιώτη Κελεσίδη και το γεγονός ότι στο «Τζάνειο» υπήρχε πληρότητα, οδήγησε στη διακομιδή του παλαίμαχου του Ολυμπιακού στο «Σωτηρία», όπου μπήκε σε ΜΕΘ.
Τη μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό συνεχίζει ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Αφότου βρέθηκε θετικός, ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού εισήχθη αρχικά στο «Τζάνειο».
Με την κατάστασή του ωστόσο να επιδεινώνεται και το νοσοκομείο του Πειραιά να έχει πληρότητα, χρειάστηκε να διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.
Τελικά ωστόσο ο Κελεσίδης (που είναι 71 χρόνων και έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου) διακομίσθηκε στο «Σωτηρία» και μπήκε εκεί στην εντατική.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 16,3 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – 7 στους 10 δεν θα ψήφιζαν νέο κόμμα Τσίπρα
- Στάση εργασίας 11:00 έως τις 15:00 σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025
- Αίγυπτος: Θερμή χειραψία και χαμόγελα στο σύντομο τετ α τετ Μητσοτάκη-Τραμπ (βίντεο)
- Υπογράφηκε η συμφωνία για την Γάζα: «Πετύχαμε το αδύνατο, τώρα αρχίζει η ανοικοδόμηση της Γάζας», είπε ο Τράμπ στη Σύνοδο
- Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα από θαμώνα – «Τι μαλ*** είσαι. Τώρα πήγαινε στο Βόλο κατευθείαν»(βίντεο)
- Στάθης Σχίζας για Ιωάννα Τούνη: “Απαγορεύεται να προχωρήσεις; Απ’ όσο ξέρω και ο πρώην σύντροφός της προχώρησε…”
- Κόντρα Γεωργιάδη – Δάγκα για το σχέδιο ειρήνης στο Ισραήλ: «Κλάψτε για την Χαμάς που χάσατε!» (βίντεο)
- Έφτασε στην Αίγυπτο ο Τράμπ για τη Σύνοδο της ειρήνης – Oι 20 ηγέτες που συμμετέχουν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook