Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 και στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό και σφράγισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Μασούρας (9’), Κάιπερς (30’) και Ανδρούτσος (81’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που χρησιμοποίησε κατά βάση παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής..

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές και με σύστημα 4-4-2. Ο Κρίστινσον ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Χολέμπας αριστερά, ο Ντρέγκερ δεξιά, ενώ Μπα και Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Εμβιλά και Σίλβα στον άξονα, ενώ Μασούρας και Ραντζέλοβιτς ξεκίνησαν στα εξτρέμ. Χασάν και Κάιπερς το επιθετικό δίδυμο.

Ο Μαρτινς χρησιμοποίησε και νεαρούς ποδοσφαιριστές και είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές, άλλωστε η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί από το 0-3 του Αγρινίου…

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72’ Μπουχαλάκης), Μπα (62’ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Ανδρούτσος), Σίλβα, Μασούρας (83′ Τσέλιος), Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν (62’ Βαλμπουενά)

Στον πάγκο παρέμειναν: Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Λιάτσος

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας – Μαλής (88′ Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον – Αρσούρα – Μάζουρεκ (76’ Αριγίμπι), Ντάλσιο – Γιακόλις (76’ Σκόνδρας), Ντουάρτε (64’ Τσιγγάρας) – Βέργος (64’ Αζάντι)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook