Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών εξέφρασε τη διαφωνία του με τα μέτρα που επιβλήθηκαν στο ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΣΑΠΠ αντιλαμβάνεται στο έπακρο την κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19.
Ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία του στο ουσιαστικά «λουκέτο» που επιβλήθηκε στα γήπεδα όλης της χώρας, αφού σε αυτό αντιστοιχούν τα πρόσφατα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.
Για ακόμη μία φορά ο αθλητισμός υφίσταται αυστηρούς περιορισμούς, παρότι τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι ανοικτοί χώροι και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο εμβολιασμένοι που φορούν μάσκα, δηλαδή άτομα που πληρούν μίνιμουμ τα ίδια κριτήρια παρουσίας σε κλειστούς χώρους.
Ο Σύνδεσμος τάσσεται στο πλευρό των διοργανωτριών αρχών ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που εξαγγέλθηκαν καθώς και στους φιλάθλους που με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας.
Ζητά παράλληλα τα νέα μέτρα να εναρμονιστούν, τουλάχιστον, με τα όσα ισχύουν σε αντίστοιχους, με το ποδόσφαιρο, εργασιακούς χώρους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook