Δεν αλλάζουν τα μέτρα για το ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα, παρά τα αιτήματα των ομάδων, καθώς ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι θα επανεξετάσει το μέτρο μετά την πιλοτική εφαρμογή του.

«Η Κυβέρνηση κατανοεί την αντίδραση των ομάδων της Super League, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, δεν πρόκειται να άρει το πλαφόν του 10% και του ανώτατου ορίου των 1.000 θεατών για κάθε παιχνίδι».

Αυτό επισήμανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους της Λίγκας. «Θα εφαρμοστεί η πολιτική απόφαση γι’ αυτό το πρώτο 15ημερο που παρακολουθούμε κυρίαρχα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας» είπε.

Εκ μέρους της Super League, ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος και οι Κώστας Καραπαπάς, Κάτια Κοξένογλου και Γιώργος Κοσμάς ενημέρωσαν τον υπουργό Υγείας για τις προτάσεις τους για την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ανέδειξε και ένα άλλο πρόβλημα: «Δεν είναι δυνατόν να διαχωρίζονται οι φίλαθλοι σε δύο κατηγορίες. Δεν είναι οι οπαδοί άνθρωποι κατώτερης κατηγορίας. Τι θα γίνει με τους οπαδούς που θα μαζεύονται έξω από τα γήπεδα ή σε καφετέριες και άλλους κλειστούς χώρους;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook