Η Ένωση χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Απόλλων ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα και να πιέσει την ΑΕΚ. Όμως, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με το γκολ της ισοφάρισης του Ολιβέιρα στο 20′ εξασφάλισε την πρόκριση και μετέτρεψε το ματς σε αγγαρεία…

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στο 16ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Ο Μπεντινέλι πάτησε στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ντάουντα, ο οποίος χρειάστηκε δύο προσπάθειες μπροστά από τον Αθανασιάδη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε άμεσα. Ο Λόπες έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Ολιβέιρα να σουτάρει κάνοντας το 1-1.

Ο Απόλλων έπρεπε να βρει άλλα τρία γκολ. Στο 27ο λεπτό βρήκε ξανά δίχτυα. Ο Λαγός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα σε σημείο που δεν μπορούσε να φτάσει ο Αθανασιάδης.

Η ΑΕΚ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και πήρε την πρόκριση παρά τη μέτρια εμφάνιση και την ήττα…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γιαννακόπουλος, Κάλισιρ (46′ Μπρούσιτς), Λισγάρας, Χουχούμης, Τσαμπούρης, Βιτλής (63′ Μαρκ Φερνάντεθ), Λαγός, Μπεντινέλι (69′ Κραγιόπουλος), Κιτοκό, Μουνιέ, Ντάουντα (46′ Ιωαννίδης)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια, Σιμόες, Σάκχοφ (63′ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (46′ Σιμάνσκι), Νταντσένκο (46′ Γκαρσία), Ολιβέιρα (90+2′ Ανσαριφάρντ), Αλμπάνης (84′ Μαχαίρας)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook