Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε γι' ακόμη μία φορά ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι και ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες μετέβη στην Αγγλία προκειμένου να συζητήσει με τον πελάτη του, σχετικά με το μέλλον της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος αστέρας πάντως δεν φαίνεται να έχει τάσεις φυγής από τους «κόκκινους διαβόλους», τουλάχιστον για την ώρα . Στο «Sky Sports» τόνισε δεν θέλει να παλεύει με την ομάδα του για την έκτη θέση. Λίγες ώρες αργότερα, ο 36χρονος επιθετικός μιλώντας στο «ESPN» της Βραζιλίας επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στο «Θέατρο των Ονείρων».

«Η ζωή πρέπει να διαθέτει σημαντικές στιγμές για όλους, είτε καλές είτε κακές. Όλα είναι στο πρόγραμμα και όταν τα πράγματα στραβώνουν πρέπει να βρεις τρόπο να σηκωθείς στα πόδια σου. Είμαι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλω να μείνω και θα δούμε τι θα συμβεί.

Ξέρω ότι το σώμα μου θα με κρατήσει επειδή το σέβομαι πάρα πολύ και το ακούω. Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Προσπαθώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο όσο παίζω και να αποδίδω καλά στο γήπεδο. Θα δούμε αν θα μπορώ να παίζω μέχρι τα 40, 41 ή 42. Αλλά ο σημαντικότερος στόχος μου είναι να απολαμβάνω τις στιγμές.

gazzetta

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook