Oλυμπιακός: Φουντώνουν οι φήμες για Σισέ, λεπτομέρειες για Σεμέδο

Νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως η Νιούκαστλ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Παπ Αμπού Σισέ, ενώ ο Ρούμπεν Σεμέδο θεωρείται δεδομένο πως θα πάει στην Πόρτο.
«Καυτή» προμηνύεται η τελευταία εβδομάδα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένονται εξελίξεις με αποχωρήσεις αλλά και αποχωρήσεις από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
Στην δεύτερη κατηγορία υπάρχει τις τελευταίες ημέρες κινητικότητα για δύο κεντρικούς αμυντικούς των Πειραιωτών, τον Παπ Αμπού Σισέ και τον Ρούμπεν Σεμέδο.
Στην Αγγλία υπήρξαν νέα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Νιούκαστλ δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα για την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ.
Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές πως οι «καρακάξες» θα καταθέσουν πρόταση κοντά στις 12 εκατ. λίρες (14 εκατ. ευρώ) για να κάνουν δικό τους τον διεθνή αμυντικό. Μένει να φανεί αν θα φτάσει επίσημη προσφορά από την αγγλική ομάδα στο φινάλε του Ιανουαρίου.
Την ίδια στιγμή, στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η αντίστοιχη υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ.
Χθες στην Πορτογαλία τόνιζαν πως είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στους «δράκους» με τη μορφή δανεισμού και οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι με τον παίκτη έχει μιλήσει και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, εξηγώντας του το πλάνο με το οποίο θα πάρει θέση βασικού στην πρωτοπόρο του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η Πέππα γνωρίζει το νέο μωρό»: Με παιδικά γέλια και χαμόγελα ξεκίνησε το ταξίδι της νέας ταινίας της Πέππα
- Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κίμωλο
- Λευτέρης Πανταζής: Οι φωτογραφίες από τα νιάτα του με μακρύ μαλλί
- Αθηνά Οικονομάκου: «Στη ζωή μου υπήρχαν περισσότερα σκοτάδια παρά φως» (βίντεο)
- Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του «Πίρι Ρέις» και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ» (βίντεο)
- «Όλα κερασμένα από τον Μάκη που κέρδισε το Eurojackpot» – Τι έγινε το περασμένο Σάββατο σε τρία καταστήματα στην πλατεία Καρύτση και την πλατεία Μαβίλη (vid)
- H μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της PULSE – Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19.45
- Τα πιο απολαυστικά ραντεβού είναι πάντα αυτά του Σαββατοκύριακου! Πρεμιέρα το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook