Υπόκλιση Πίπεν σε Γιάννη: «Δύσκολα θα τον μάρκαρα»
Με μεγάλη δυσκολία θα μάρκαρε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εάν αγωνιζόταν αυτή την εποχή, ο Σκότι Πίπεν, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Εγκωμιαστικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Σκότι Πίπεν.
Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του στην Ιταλία, ο παλαίμαχος αστέρας του ΝΒΑ ερωτήθηκε για το ποιος παίκτης από τη σημερινή εποχή θα ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος στην άμυνα, με τον «Ινδιάνο» να τονίζει πως αναμφίβολα θα ήταν ο Έλληνας ηγέτης των Μπακς.
«Ποιος θα ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος στο μαρκάρισμα για μένα, αυτή την εποχή; Σίγουρα θα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι παίκτες τη σημερινή εποχή τρέχουν περισσότερο, κάνουν περισσότερα από τρία βήματα και ο Γιάννης το κάνει πολύ καλά αυτό. Ειδικά, όταν κάνει το “eurostep” θα ήταν πολύ δύσκολο να τον μαρκάρω», ήταν τα λόγια του Πίπεν, ο οποίος συγκαταλέγονταν στους καλούς αμυντικούς την εποχή που αγωνιζόταν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση θρίλερ με λυτρωτή τον Ραστόντερ!
- Άδωνις Γεωργιάδης μετά το θόρυβο για τα «έξυπνα γυαλιά: «Ναι είναι Meta2, κοστίζουν 600 ευρώ και μυστική ή παράνομη εγγραφή με αυτά, δεν γίνεται»
- ΠΑΟΚ – Ντινάμο Κιέβου 2-0: Σόου Κωνσταντέλια στην Τούμπα και πανηγυρική πρόκριση στα προκριματικά του Europa League
- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο
- Μάχη με τις φλόγες σε Πάρο και Άνδρο – Πνέουν θυελλώδεις άνεμοι – Μηνύματα του 112 για επιφυλακή ή εκκένωση περιοχών
- Μπλε ώρες: Το συγκλονιστικό trailer της σειράς στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η Πάολα στο τραγούδι των τίτλων
- Οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με ροζ μπικίνι και πανάκριβα κοσμήματα σε beach bar της Μυκόνου
- Η Κέλλυ Κελεκίδου παρουσιάζει το νέο «Γλύκα Γλύκα» με το πιο «γλυκό» και «νόστιμο» βιντεοκλίπ που έχετε δει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook