Ο εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια, Κρις Χιλ, μετέφρασε τα σενάρια περί έλευσης του Ενές Καντέρ στην Ελλάδα με μεταγραφή του Τούρκου σέντερ στον Παναθηναϊκό!

Ο Ενές Καντέρ είναι πιθανό να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του εκτός ΝΒΑ και στο παιχνίδι μπαίνει μέσω… τρίτων ο Παναθηναϊκός. Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια, Κρις Χιλ, μετέφρασε τα σενάρια περί έλευσης του Ενές Καντέρ στην Ελλάδα με μεταγραφή του Τούρκου σέντερ στον Παναθηναϊκό!

Ο Καντέρ εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνει ο ίδιος για τους Τούρκους πρόσφυγες που φεύγουν κατά κύματα από την πατρίδα του διωκόμενοι από το καθεστώς Ερντογάν. Στην ανάρτηση της είδησης του Eurohoops πως ο 29χρονος άσος είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα, ο Κρις Χιλ σχολίασε «… που σημαίνει στον Παναθηναϊκό».

Προ ημερών τα δικαιώματα του Τούρκου σέντερ μεταφέρθηκαν με ανταλλαγή από τους Ρόκετς στους Σέλτικς, αλλά αναμένεται να αποδεσμευτεί από το Χιούστον και αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως δύσκολα θα βρει άλλη ομάδα στο ΝΒΑ, παρότι πρόσφατα απέκτησε αμερικανική υπηκοότητα προσθέτοντας και το «Freedom» (μτφ: Ελευθερία) στο όνομά του.

Ουδείς ξέρει πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Καντέρ, από τη στιγμή που το φετινό του συμβόλαιο προέβλεπε 2,6 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Ενές Καντέρ ήταν αυτός που μίλησε πρώτος στον εκπρόσωπο του Χεζόνια και εν συνεχεία στον κολλητό του από την κοινή τους πορεία στο NBA και τον έπεισε να σκεφτεί την εναλλακτική του Παναθηναϊκού τον Φεβρουάριο του 2021, με αποτέλεσμα λίγες εβδομάδες μετά ο Κροάτης να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook