Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, φαίνεται ότι μετά τις κυρώσεις Αγγλίας, ΕΕ και ΗΠΑ κατά της ρωσικής ελιτ και τραπεζών, πουλάει περιουσιακά του στοιχεία .

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς  μετά την αποχώρηση του  από τη διαχείριση της Τσέλσι την οποία παρέδωσε στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της ομάδας, φαίνεται ότι επιθυμεί να την πουλήσει.

Η «Daily Telegraph»με  αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει  σήμερα  την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρήσει από την Τσέλσι, αλλά έναντι αντίτιμου της τάξης των τεσσάρων δισεκατομμυρίων λιρών.

Όπως σημειώνει η αγγλική εφημερίδα, ο Ελβετός δισεκατομμυριούχος Χανς Γιόργκ Βις έχει ήδη κάνει προσέγγιση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των «μπλε» άμεσα…

Την ίδια ώρα εμπορική τράπεζα με έδρα την Αμερική, έχει  έρθει σε επαφή με τον υποψήφιο αγοραστή, υποστηρίζοντας ότι είναι επικεφαλής της διαδικασίας πώλησης της Τσέλσι.

«Ο Αμπράμοβιτς προσπαθεί να πουλήσει όλες τις βίλες του στην Αγγλία, θέλει επίσης να απαλλαγεί γρήγορα από την Τσέλσι», δήλωσε ο Βις στην ελβετική εφημερίδα Blick και πρόσθεσε: «Εγώ και άλλα τρία άτομα λάβαμε μια προσφορά την Τρίτη για να αγοράσουμε την Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς. Τώρα πρέπει να περιμένω τέσσερις με πέντε ημέρες. Ο Αμπράμοβιτς ζητάει προς το παρόν πάρα πολλά. Υπάρχουν χρέη και για αυτό δεν γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή τιμή πώλησης».

Παράλληλα, παρότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί ότι η τιμή πώλησης των Λονδρέζων έχει οριστεί στα τέσσερα δισεκατομμύρια λίρες, υπάρχει η αίσθηση πως οι προσφορές θα κινηθούν στο μισό ποσό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook