Στα ημιτελικά του Grampians Trophy σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της στο τέλος και γνώρισε την ήττα με 2-6, 6-3, 11-9 από την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, είχε δύο match points στο match tie break του καθοριστικού σετ, όμως η Εσθονή με τέσσερις συνεχόμενους πόντους στο τέλος, ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή της και την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί προκρίθηκε και η Αν Λι με συγκλονιστική νίκη επί της Τζένιφερ Μπράντι 7-6, 6-7, 10-6, ωστόσο ο τελικός στο Grampians Trophy δεν θα πραγματοποιηθεί και έτσι Λι και Κονταβέιτ θα μοιραστούν τους πόντους και τα χρηματικά έπαθλα που αφορούν στις φιναλίστ της διοργάνωσης.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και κατέκτησε με 6-2 το 1ο σετ, πετυχαίνοντας δύο συνεχόμενα breaks και χωρίς η ίδια να απειληθεί στο σερβίς της.

Στο 2ο σετ, η Εσθονή ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει τρία breaks έναντι δύο της Σάκκαρη, ισοφαρίζοντας το ματς.

Το καθοριστικό σετ ήταν match tie break των 10 πόντων, με τη Σάκκαρη να μην εκμεταλλεύεται το προβάδισμα με 9-7 καθώς η Κόνταβέιτ κατάφερε να το “γυρίσει” και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook