Σε ένα χορταστικό ματς ΠΑΟΚ και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Τούμπα, με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν ακόμα μεγαλύτερο βαθμολογικό έδαφος από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό...

Ο Ουάρντα άνοιξε το σκορ στο 29’ με γυριστό σουτ από κοντά, έπειτα από τραγική άμυνα του Κάλισιρ.

Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους, ο Ελ Καντουρί ανέτρεψε τον Ιωαννίδη μέσα στην «ασπρόμαυρη» μεγάλη περιοχή. Ο Φωτιάς αρχικά δεν έδωσε κάτι, όμως με την συμβολή του VAR έστειλε τον Τσαμπούρη στην άσπρη βούλα όπου και έκανε το 1-1.

Ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του ΠΑΟΚ να σκοράρει και με τον Φερνάντεζ προηγήθηκε στο 81′. Ωστόσο η απάντηση του Ίνγκασον ήταν άμεση και με κοντινή προβολή στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ έκανε τρομερό παιχνίδι. Ο Βέλγος τερματοφύλακας του Απόλλων με τις φανταστικές επεμβάσεις του συνέβαλε τα μέγιστα για να φύγει η ομάδα του Παράσχου με τον βαθμό από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίφκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (85’ Λάμπρου), Μουργκ (72’ Ζίβκοβιτς), Τζόλη (61’ Καγκάβα), Ουάρντα, Κρμέντσικ (61’ Σβιντέρσκι).

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς (65’ Χουχούμης), Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (87’ Βιτλής), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι (76’ Κιτοκό), Κάλισιρ, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Ντάουντα (65’ Φερνάντες).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook