Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ λίγες ώρες μετά την άνοδο της Νότιγχαμ στην Premier League μίλησε στο Sky Sports και τόνισε πως η Φόρεστ επέστρεψε εκεί που άνηκε και πλέον έχει στόχο την κατάκτηση τίτλων.

Η Νότιγχαμ επέστρεψε στην Premier League, επέστρεψε εκεί όπου ανήκει μετά από 23 χρόνια σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον σαν μεγάλη ομάδα που είναι έχει στόχους την κατάκτηση τίτλων στην Premier League.

Αυτό τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί της Χάντερσφιλντ και την εξασφάλιση της ανόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Μαρινάκης μίλησε στο Sky Sports και αναφέρθηκε στον προπονητή της ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια στον γιό του Μιλτιάδη ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

“Είναι μια μαγική νύχτα, όχι μόνο για μένα, αλλά για χιλιάδες, εκατομμύρια οπαδούς τόσο στην Αγγλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Μια μαγική μέρα, η Νότιγχαμ επέστρεψε. Όπως είχα πει πριν από πέντε χρόνια όταν είχα μιλήσει για τη Νότιγχαμ, είχα τονίσει πως έπρεπε να επιστρέψει εκεί που άνηκε και τώρα θέλουμε περισσότερα. Επιστρέφουμε στην Premier League και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τη συνάντηση που είχε με τον προπονητή Στιβ Κούπερ και πότε κατάλαβε ότι είναι ο ιδανικός:

“Είχα συναντήσει τον προπονητή Κούπερ στην Ελλάδα, πριν τον προσλάβουμε και εντυπωσιάστηκα, είχαμε καλή επικοινωνία και πείστηκα πως αυτός είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να μας βοηθήσει να ανακάμψουμε.

Συγχαρητήρια σε αυτόν, στο επιτελείο του, στους παίκτες, στους δικούς μας ανθρώπους φυσικά, στους φανταστικούς οπαδούς μας που ήταν εδώ και μας ακολουθούσαν σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας.

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον γιό μου Μιλτιάδη γιατί είχε δύσκολο έργο φέτος και έκανε πολύ καλή δουλειά μαζί με το δικό του επιτελείο και τον Κούλη Δουρέκα. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους και τώρα ας το απολαύσουμε με ηρεμία και συγκέντρωση γιατί τα τρόπαια έρχονται”.

Για το πως θα ετοιμάστει η Νότιγχαμ ενόψει Premier League:

“Το έχουμε δει και στο παρελθόν, η Νότιγχαμ μπορεί να πάει καλά, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες όταν έρχονται δύσκολες στιγμές και η μπάλα “καίει” τότε τα καταφέρνουν.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τα εφόδια στην ομάδα με καλούς παίκτες έτσι ώστε να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πως θα πάμε για καλούς παίκτες καθώς στοχεύουμε στην κορυφή”.

sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook