Δείτε τις περιοχές της Ελλάδας που πλήττονται περισσότερο από την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" και τα σχολεία εκεί θα παραμείνουν και την Τρίτη κλειστά.

Κλειστά θα παραμείνουν κάποια από τα σχολεία σε περιοχές με μεγάλη χιονόπτωση  που φέρνει και σήμερα το βράδυ η κακοκαιρία “Μπαρμπαρα”.

Δείτε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο
Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στις εξής περιοχές της Ελλάδας:

Εύβοια
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Κρήτη – Ρέθυμνο
Κλειστά θα είναι την Τρίτη και τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου.

Φθιώτιδα
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σάμος
Όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (07/02), με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου.

Εύβοια
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας εξετάζει το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία του νησιού και την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook