Πληροφορίες για τις πρώτες υποψηφιότητες στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά

Σχορτσιανίτης, Πρεζεράκου, και Ζαμπίδης από τον χώρο του αθλητισμού. Βάσια Παναγοπούλου και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου από τον καλλιτεχνικό, μεταξύ άλλων οι πρώτες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, που διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα βρίσκονται αυτές της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνας, στο Κεντρικό τομέα αλλά και της συζύγου του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννας Μαρίας Φλώρου-Τσικρικώνη, με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Στην ίδια περιοχή υποψήφιος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου.

Ακόμη υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά θα είναι η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, ενώ ισχυρή εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο θα έχει και ο χώρος του αθλητισμού. Η πρωταθλήτρια στον στίβο Έρρικα Πρεζεράκου , θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα, ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου θα ζητήσει την ψήφο μας στον Κεντρικό Τομέα και ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός Νίκος Καρούλιας στον Βόρειο Τομέα. Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα βρίσκονται επίσης στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, ενώ ο πρώην πρωταθλητής στον στίβο Άγγελος Παυλακάκης θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα.

Στον Νότιο Τομέα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι υποψήφια η δραστήρια Ρένα Βασιλάκη, που την περασμένη χρονιά εξελέγη πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης και έχει διακριθεί μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά της.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη θα είναι υποψήφιοι στον Κεντρικό Τομέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook