Το έργο των 140 εκατομ. ευρώ στον Μαραθώνα και ο γιατρός του Ψινάκη
Ένα πολύ μεγάλο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης επεξεργασίας των λυμάτων του δήμου Μαραθώνα, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 140 εκ. €, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με φορέα δημοπράτησης την ΕΥΔΑΠ.
Βέβαια, το έργο αυτό λοξοδρόμησε πολλές φορές εδώ και 6 χρόνια λόγω των παλινωδιών προηγουμένων δημοτικών αρχών και όχι μόνον.
Η μελέτη δρομολογήθηκε επί ημερών δημαρχίας Ιορδάνη Λουίζου και θα είχε ολοκληρωθεί σαν μελετοκατασκευή από το 2015 με μισό κόστος, αλλά με διαφορετική φιλοσοφία και μικρότερο μέγεθος.
Όμως μεσολάβησαν μύρια όσα παρατράγουδα μετά την απρόσμενη εκλογή Ψινάκη το 2014.
Κάποιες φήμες λένε ότι με μεσολάβηση του συνονόματου γείτονα γιατρού του Ηλία και κάποιο νυχτερινό χειρουργικό άλλαγμα φακέλων από τον -τότε- έμπιστο Νίκο ήρθαν τα πάνω κάτω στην σχετική μελέτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έγκυος η Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύζυγό της Φάνη Μπότση
- Μητσοτάκης για την ρωσική επίθεση με drone στη Ρωσία: «Οι προσπάθειες εκφοβισμού των δημοκρατιών μας δεν θα πετύχουν»
- Σάκης Τανιμανίδης για την επέτειο γάμου με τη Χριστίνα Μπόμπα: «Για πάντα μαζί»
- Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η Νίνα Φλορ έγιναν γονείς: Απέκτησαν γιο μέσω παρένθετης μητέρας
- Βόλος – Καλαμάτα 2-2: Μοιρασιά στην χορταστική πρεμιέρα του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας
- Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από την επίθεση με drones στο αεροδρόμιο της Λειψίας – Κλείνει το ρωσικό προξενείο στη Βόννη
- Αλεξάνδρου VS Τούνη μετά την ανάρτηση της για τον αποχωρισμό από τον γιο της: «Τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός»
- Η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook