Σημαντικό έργο στο δήμο Μαραθώνα καθώς στο πολύπαθο Μάτι και το Ζούμπερι αντικαθίστανται στο δίκτυο ύδρευσης επιβλαβείς για την υγεία των κατοίκων σωλήνες με αμίαντο.

Με χρηματοδότηση 4.215.000 ευρώ μέσω Προγραμματικής Σύμβασης- η οποία υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα – προχωράει η αντικατάσταση των αμιαντοτσιμεντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Νέας Μάκρης και ειδικότερα στο Μάτι και στο Ζούμπερι.

Πολύ σημαντικό που η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει δράσεις που αποσκοπούν στην οριστική απομάκρυνση καταστροφικών- για την υγεία των δημοτών -δικτύων.

Επιτέλους βλέπουμε και ένα έργο ουσίας για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του δήμου Μαραθώνα, γιατί τα 4 χρόνια του Ηλία Ψινάκη μόνο από λεζάντα διέπρεψε η περιοχή, ενώ τα προηγούμενα…..καμμιά 30αριά χρόνια, η περιοχή της Νέας Μάκρης  “κυβερνήθηκε”  από δύο  “μαυρογυαλούρικους”  συνδυασμούς (Τζιλάβη –Λοίζου) που στην ατζέντα πολλών δημοτικών συμβούλων τους πρωτοστατούσε η εξυπηρέτηση στα  “σόγια”  και τους ημετέρους της περιοχής.

Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς, ακόμα και σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο στα δρώμενα της δύσμοιρης περιοχής !

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook