H απάντηση του Αχιλλέα Μπέου για την επίθεση σε πλημμυροπαθή.

Με ανάρτηση του ο δήμαρχος Βόλου απαντά για το επεισόδιο με πλημμυροπαθή στην Άλλη Μεριά και για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τον δείχνει να χαστουκίζει τον διαμαρτυρόμενο πολίτη ο οποίος λίγο πρίν τον είχε βρίσει (Δείτε εδώ το βίντεο).

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε πάει στην Άλλη Μεριά Βόλου επειδή πλημμυροπαθείς εμποδίζουν το μπάζωμα με φερτά υλικά σε κατεστραμμένο σημείο μετά τις πλημμύρες, και σύμφωνα με το gegonota.news όπως φαίνεται σε βίντεο, χτύπησε έναν από  τους διαμαρτυρόμενους.

Σε ανάρτησή τους, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για στημένο περιστατικό, λέγοντας πως ο πολίτης τον έβρισε. Όπως λέει, η αντίδρασή του ήταν ίσως ακραία, αλλά «αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα».

«Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους» αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του
«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook