Στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου ο Στέφανος Κασσελάκης

Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη το πρωί στον Βόλο και εν συνεχεία σε Γιάννουλη, Σωτήριο, Κιλελέρ, Παλαμά και Φάρσαλα.


Οι δυο τους συναντήθηκαν στα όρια Φθιώτιδας και Θεσσαλίας, στα κάτω χωριά του Δομοκού, όπου έκλεισε την περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές ο Στέφανος Κασσελάκης.


Ο Απόστολος Γκλέτσος που έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, υποδέχθηκε θερμά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κ. Κασσελάκης, συνομίλησε μάλιστα με πολίτες και αγρότες της περιοχής, οι οποίοι αναφέρθηκαν κυρίως στα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι δύο συνεχόμενες πρωτοφανείς κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή.

Στέφανος Κασσελάκης για Καρδίτσα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίζει από την κοινωνία»
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο. επισκέφτηκε το Δήμο Παλαμά επισκέφθηκε την Δευτέρα Εκεί, έξω από το δημαρχείο, άκουσε τον δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου, εκπροσώπους γεωργών και κτηνοτρόφων, όπως και προέδρων τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι περιέγραψαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μετά την επέλαση των θεομηνιών Daniel και Elias.

Η καταστροφή είναι απερίγραπτη, τόνισαν οι συγκεντρωμένοι, με χιλιάδες στρέμματα αγροτικής παραγωγής κατεστραμμένα, με σπίτια γκρεμισμένα, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στους άστεγους ανθρώπους, για τους οποίους θα πρέπει να υπάρξει άμεση και ουσιαστική μέριμνα της Πολιτείας.

Μάλιστα ο δήμαρχος τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει, όσον αφορά τη στέγαση των άστεγων πληγέντων. Αγρότες ανέφεραν πώς εκτός από τα χιλιάδες στρέμματα που βρίσκονται κάτω από τη λάσπη και τα επίσης χιλιάδες νεκρά ζώα, χάθηκε και ο πολύτιμος εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για να γίνει μια καινούργια αρχή. Είναι δραματική η κατάσταση που ζούμε, υπογράμμισαν, ενώ ο κ. Σακελλαρίου, προσέθεσε πως αυτό που ζούμε εδώ δεν έχει ξαναγίνει, κάνοντας λόγο για μια τεράστια απελπισία σε όλη την περιοχή. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν ακόμα άμεσες και στο 100% αποζημιώσεις, όπως και σημαντικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιΐα και στα αρδευτικά δίκτυα. Είμαστε σε κατάσταση πολέμου σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως πρέπει να δείξουμε την πλήρη αρωγή ως κράτος, σε όλα αυτά, λέγοντας πως δεν φτάνει να πονάς τον τόπο σου και να είσαι χωρίς βοήθεια από την Πολιτεία. Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως όλα τα προβλήματα θα προωθηθούν στη Βουλή, θα τα αναδείξουμε, με τον κ. Κασσελάκη να συμπληρώνει «θα σπρώξουμε τα θέματα στη Βουλή, κρατηθείτε όσο πιο αισιόδοξοι γίνεται γιατί το έχετε ανάγκη».

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Κασσελάκης έγραψε στο Twitter: «Παλαμάς Καρδίτσας, 2 εβδομάδες μετά:

-Κασσελάκη, ήρθες πάλι;
-Έχει έρθει κανείς στο μεταξύ;
-Κανένας δεν ήρθε.

Από εδώ και πέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίζει από την κοινωνία. Θα έχουμε το δικό μας μεγάφωνο, και θα είστε εσείς», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Twitter.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook