Ξιφούλκησαν Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας στο debate στην ΕΡΤ για τον Μεγάλο Περίπατο.

Την ίδια ώρα ο Χάρης Δούκας προανήγγειλε ότι αν εκλεγεί θα ανοίξει τη Βασιλίσσης Όλγας με τον Κώστα Μπακογιάννη να αντιδρά λέγοντας πώς είναι σαν να λέει ότι θα δώσει στην κυκλοφορία την Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είχε κλείσει επί Κώστα Σημίτη.

Κόντρα για τον Μεγάλο Περίπατο μεταξύ Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα. «Η αρχική σύλληψη ήταν σωστή αλλά η υλοποίηση έχει λάθη, αδυναμίες και κενά[…] Ναι ταλαιπωρήσαμε και εξοργίσαμε[…] Τώρα το έργο αποζημιώνει, υπάρχουν πολλά δέντρα και υποδομές για ανθρώπους με αναπηρία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σαν καθηγητής εξοργίζομαι διότι είναι μια απλή διαπλάτυνση, υπογράμμισε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας. «Μάλιστα στο αριστερό του κομμάτι νομίζω ότι έχει -στη διαπλάτυνση που κάνατε – ένα πρόβλημα, η κλίση και δεν είναι προς το δρόμο αλλά προς το υπόλοιπο πεζοδρόμιο και θα δημιουργήσει πρόβλημα».

Δεν ήταν καπρίτσιο δικό μου, απάντησε στη συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης και τόνισε ότι το έργο έγινε έχοντας ως βάση μελέτες. «Δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Ήταν ένα σχέδιο το οποίο έχει κατατεθεί στο δημόσιο διάλογο από την εποχή του Αντώνη Τρίτση, τη δεκαετία του 80. Ό, τι έγινε, έγινε βάσει μελετών. Και εντάξει, δεν υπάρχει λόγος τώρα εσείς και εδώ κύριε καθηγητά, να υποβιβάζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο τους συναδέλφους σας του Μετσοβίου που κάνανε αυτές τις μελέτες μπορείτε να τους ρωτήσετε. Είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι και εξαιρετικοί επιστήμονες».

Σε άλλο σημείο ο Χάρης Δούκας είπε ότι «δεσμεύομαι ότι θα ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας». «Και δεσμεύομαι λοιπόν ότι θα ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κυκλοφορήσουν λίγο περισσότερο άνετα» τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook