Η Τίνα Καφατσάκη είναι μία από τις τρείς γυναίκες στην Αττική που διεκδικούν το αξίωμα του δημάρχου.

Η υποψήφια δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη – Βλάχου θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή τη μάχη στο β γύρο των δημοτικών εκλογών απέναντι στον Θώδα Βασίλη.

Η Τίνα Καφατσάκη, οικονομόλογος, επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα – Ακομμάτιστη Ένωση Ζωγράφου, έμπειρη στα αυτοδιοικητικά έχει διατελέσει και δήμαρχος Ζωγράφου το διάστημα 2014 -2019.

Αναφερόμενη στου Ζωγράφου λέει ότι είναι η πόλη των νέων, λόγω της Πανεπιστημιούπολης, η πόλη της παιδείας και του πολιτισμού. Συνεπώς οι προτάσεις μας στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας κατοικίας και ζωής στην πόλη, στην ανάπτυξη των εμπορικών δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών, των εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δομών και δράσεων.

Ένα εμβληματικό έργο που θέλουμε να ολοκληρώσουμε είναι η διαμόρφωση των 25 στρεμμάτων γύρω από τη βίλα Ζωγράφου στο κέντρο της πόλης ως χώρου περιπάτου, αναψυχής, συνάντησης και κοινωνικής ζωής.

Το δεύτερο είναι η ανακαίνιση του κτιρίου και η διαμόρφωση του χώρου όπου στεγαζόταν το θέατρο Ποταμίτη καθώς και των γειτονικών οικοπέδων στην είσοδο της πόλης μας

Τρίτο οραματικό έργο που αφορά την ευρύτερη περιοχή είναι να προχωρήσει επιτέλους το Μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδί.

Στο πρόγραμμα της έχει εντάξει δύο μεγάλους υπόγειους σταθμούς στάθμευσης σε κεντρικά σημεία της πόλης σε χώρους όπου σήμερα λειτουργούν ως υπαίθρια parking.

Η Τίνα Καφατσάκη έκανε μάλιστα και τη διαφορά καθώς στο ψηφοδέλτιο στο ονοματεπώνυμο της αντί να αναφέρει το όνομα του πατέρα της ή του συζύγου τη έγραψε το όνομα της μητέρας της : «Το να αναφέρω το όνομα της μητέρας μου στο ψηφοδέλτιο ήταν μια μικρή πράξη αφύπνισης σε όλη αυτήν την κοινωνική ανισότητα που επικρατεί», εξηγεί .

«Ήταν χρέος στη μητέρα, στη γυναίκα, στην εργαζόμενη, σε όλες τις γυναίκες, γιατί όλες επιτελούμε πολλαπλούς ρόλους και ισορροπούμε σε αυτούς. Δηλαδή εμείς πρέπει να αποδείξουμε δέκα φορές περισσότερο ότι αξίζουμε μια διευθυντική θέση στη δουλειά μας ή μια θέση στον Δήμο».

Η Τίνα Καφατσάκη μίλησε για το πρόγραμμα και τα σχέδια της αν εκλεγεί δήμαρχος στο Kontra24

Αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η υποψήφια δήμαρχος Ζωγράφου πραγματοποιεί την κεντρική της ομιλία στην Πλ. Τερζάκη, Άνω Ιλίσια στις 19:30.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook