Δημαρχείο Μοσχάτου: Αναστέλλεται η λειτουργία του λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Η Διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.
Όπως αναφέρεται σχετικό δελτίο Τύπου, η Δημοτική Αρχή προχώρησε άμεσα σε απολυμάνσεις στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του Δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.
Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια μοριακών τεστ.
Λειτουργούν κανονικά οι εξής υπηρεσίες: το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η αστυνομικός που την έκανε να «σπάσει» – Αναζητά την μητέρα της – Ποιοι την είδαν στη ΓΑΔΑ
- Ιωάννα Τούνη: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον γιό της – Φωτογραφίες & βίντεο
- Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη
- Βούρκωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης για την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του – Δεν υπήρξε προειδοποίηση, είναι ανατριχιαστικό (βίντεο)
- Χρήστος Κούγιας: «Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον τζόγο, σαν αντίδραση, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία» (βίντεο)
- «Όλα είναι μια σκευωρία, θέλει να με βγάλει από τη μέση για να μην με έχει αντίπαλο στις εκλογές», είπε ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε την Ζέττα Μακρή
- Νέο Ψυχικό: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη – Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα
- Ζέττα Μακρή για εκβιασμό από δημοσιογράφο: «Μου ζητούσε να μπαίνει σε διαφημιστικές καμπάνιες και χρήματα – Θα σε αποδομήσω αν δεν μου δώσεις λεφτά»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook