Δημαρχείο Μοσχάτου: Αναστέλλεται η λειτουργία του λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Η Διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.
Όπως αναφέρεται σχετικό δελτίο Τύπου, η Δημοτική Αρχή προχώρησε άμεσα σε απολυμάνσεις στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του Δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.
Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια μοριακών τεστ.
Λειτουργούν κανονικά οι εξής υπηρεσίες: το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πύρινη κόλαση στη Δυτική Αττική: «112» για εκκένωση προς Μέγαρα – Ανεξέλεγκτες οι φλόγες σε πολλαπλά μέτωπα(βίντεο)
- «Μωραίνει Κύριος»: Αιχμηρή απάντηση Αυγερινού για την διαγραφή του από την Καρυστιανού, την κατηγορεί για εγωμανία
- Μητσοτάκης: Η απώλεια του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή μας γεμίζει όλους με οδύνη
- Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών
- Βίκυ Καγιά: Οι πόζες με μπικίνι πάνω σε σκάφος και οι βουτιές στη θάλασσα
- Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη φωτιά στη Ψάθα: Δύο νεκροί, ένας Έλληνας και ένας Δανός – Σώοι οι χειριστές του δεύτερου ελικοπτέρου – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής (βίντεο)
- Σύγκρουση ελικοπτέρων που επιχειρούσαν στη φωτιά της Ψάθας: Στο 251 μεταφέρονται οι δύο διασωθέντες από το ένα πλήρωμα, χωρίς τις αισθήσεις τους οι χειριστές από το δεύτερο – Βίντεο – ντοκουμέντο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook