Βουτιά στα νερά του Παγασητικού έκανε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, λέγοντας ότι όλες οι μετρήσεις από δύο εργαστήρια δείχνουν ότι τα νερά είναι πεντακάθαρα.

Στις Αλυκές Βόλου βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και μαζί με δημοτικούς συμβούλους επιθεώρησε τις εργασίες για την αποκατάσταση της παραλίας.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου εμφανίστηκε με μαγιό, κι έκανε μπάνιο για να αποδείξει ότι τα νερά του Παγασητικού είναι καθαρά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τα υλικά που έπεσαν στη θάλασσα λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Ο δήμαρχος Βόλου στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι έκαναν βουτιά στις Αλυκές “για να κλείσω τα στόματα σε όσους πολιτικούς απατεώνες δυσφημούν την πόλη” και εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας αποκαλώντας τον “μαμή” και όσους εκφράζουν ανησυχίες για την ποιότητα των νερών “περιβαλλοντολόγους του κώλου”.

Η ανάρτηση και το βίντεο από τον Αχιλλέα Μπέο

Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμος Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.

Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.
Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook