Εν μέσω πανδημίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης , η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται στο σπίτι και με την στενή οικογένεια.

Έτσι και οι δήμοι που άλλες χρονιές διοργάνωναν γιορτές , σήμερα προσπαθούν να μας διασκεδάσουν με διαδικτυακές εκδηλώσεις .

Ο δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, έχει προγραμματίσει μουσική συναυλία μέσα από το κανάλι που διαθέτει στο youtube. Το μουσικό σχήμα EYHXON θα δώσει το δικό του «χρώμα» στην ημέρα με τραγούδια μεγάλων λαϊκών συνθετών, όπως του Τσιτσάνη, του Βαμβακάρη, του Θεοδωράκη, του Χιώτη, του Ζαμπέτα, του Κορακάκη κ.α.

Κάτι ανάλογο έχει προγραμματίσει και ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης θα προσφέρει στους δημότες του ελληνικά έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Από τη δική του μεριά, ο δήμος Ηρακλείου επιλέγει τη σημερινή ημέρα για να βάλει τους δημότες του στο πνεύμα της Αποκριάς, καθώς ανήμερα της Τσικνοπέμπτης ξεκινά τον διαγωνισμό αποκριάτικης στολής.

Όποιος το επιθυμεί, θα μπορεί από σήμερα να ανεβάσει στην ειδική πλατφόρμα της ιστοσελίδας του δήμου φωτογραφία προσωπική ή οικογενειακή αλλά οπωσδήποτε μασκαρεμένη. Στη συνέχεια η φωτογραφία θα αναρτηθεί και στο facebook και στο τέλος οι νικητές σε τέσσερις κατηγορίες (παιδική, εφηβική, οικογενειακή και τρίτη ηλικία) θα κερδίσουν από ένα τάμπλετ.

Ο δήμος Αιγάλεω πάλι, στο πνεύμα των ημερών, προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο μαθήματα ρούμπας στους δημότες του.

Τέλος, άλλοι δήμοι της Αττικής, όπως του Αγίου Δημητρίου, των Αχαρνών, του Ιλίου και του Χαλανδρίου, οργανώνουν πάντα μέσα από το διαδίκτυο αποκριάτικους διαγωνισμούς και κυνήγι χαμένου θησαυρού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook