Δήμαρχος Παιανίας: Πολύτιμη η προσφορά Βορίδη στην ανάπτυξη του Κάμπου των Μεσογείων
Σημαντική η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων για την πρωτογενή παραγωγή στα Μεσόγεια.
Στη συμβολή του Μάκη Βορίδη όταν ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την περιοχή των Μεσογείων, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.
Με αφορμή το τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα τον Κάμπο των Μεσογείων που διοργάνωσε ο Δήμος Παιανίας στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, ο Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε στις κινήσεις Βορίδη για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων στην περιοχή των Μεσογείων προκειμένου να διοχετευθούν στην άρδευση του Κάμπου, κάτι το οποίο θα ενισχύσει τις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη νομοθετική ρύθμιση Βορίδη με την οποία επιλύθηκε μία χρόνια διαμάχη μεταξύ κτηνοτρόφων και παραγωγών, διασφαλίζοντας την προστασία της παραγωγής σε καλλιεργήσιμα χωράφια και αμπελώνες.
Τέλος, ο κ. Μάδης επισήμανε τις προοπτικές ανάπτυξης του Κάμπου και το πόσο έχει στηριχθεί η ανατολική Αττική τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτικά και ουσιαστικά σε σχέση με το παρελθόν εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση του για όσα έχουν επιτευχθεί έως τώρα καθώς και όσα αναμένει για το μέλλον.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Το ρομαντικό δείπνο που της ετοίμασε ο σύντροφό της Δημήτρης – “Εννοείται ότι και ο Πάρης εμπλέκεται” (βίντεο)
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Με μπαστούνι στο Εφετείο στη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας
- Στη Γάνδη οι εμπειρογνώμονες του Υπ. Πολιτισμού – Συνάντηση με τον κάτοχο των φωτογραφιών των «200» της Καισαριανής – Αναφορές ότι υπάρχει ολόκληρο άλμπουμ από την εκτέλεση
- Στις 13:00, στη Μητρόπολη Αθηνών, η κηδεία της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ – Σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί η σορός της
- Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 2-2: «Τανκ» ο Τετέι και όλα ανοιχτά στη ρεβάνς!
- Ελεύθερος αφέθηκε ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έρευνα – Σοκαρισμένος έφυγε από το Τμήμα
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 16,7 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Πτώση για Καρυστιανού, τι λένε οι πολίτες για Τσίπρα, Σαμαρά
- ΠΑΟΚ – Θέλτα 1-2: Πέρασαν οι Ισπανοί από την Τούμπα αλλά ο Γερεμέγεφ άφησε ελπίδες στο «δικέφαλο»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook