Λάρισα: Επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον του προέδρου της Κοινότητας Μάνδρας (εικόνες)
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάνδρας στη Λάρισα.
Ένας πολίτης από το χωριό Μάνδρα κοντά στη Λάρισα, για ασήμαντη αφορμή επιτέθηκε με τσεκούρι, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο του προέδρου της Κοινότητας Σπύρου Καδόγλου.
Όπως έγραψε το onlarissa.gr ( απ όπου και οι φωτογραφίες), όλα έγιναν όταν ο άντρας που είναι κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σπύρο Καδόγλου, ο οποίος βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης άρχισε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως ο κ. Καδόγλου που κατάλαβε ότι ο επιτιθέμενος ήταν εκτός εαυτού, επιχείρησε να τον κατευνάσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο!

Όπως όλα δείχνουν, αφορμή αυτής της βάναυσης επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο ιδιοκτησίας της οικογένειας του δράστη. Αυτό φαίνεται να τον ενόχλησε και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο!
Ο πρόεδρος της Κοινότητας κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία σε βάρος του συγχωριανού του, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Πατούλης απαντά στο «πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;» της Μαρίνας Σταυράκη: Δεν έχω καμία σχέση μαζί της
- Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης, εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς»
- Σίσσυ Χρηστίδου: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κέρκυρα – Η απόδραση στην Ερείκουσα
- Ζόζεφιν – Το βίντεο όλο νόημα: Έχω γνωρίσει τους γονείς του, πλένω, μαγειρεύω, καθαρίζω και ρωτάω “πού πάει όλο αυτό;”»
- Γαρμπή – Σχοινάς: Έχασαν στο Εφετείο – Καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ στον επιχειρηματία για εμφανίσεις που δεν έγιναν, δεσμεύτηκαν τα εισιτήρια στο Κατράκειο
- Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε σε στάση στη Νεάπολη – Τέσσερις τραυματίες , οι δύο σοβαρά – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο Βαλυράκη – Ζήτησε την ενοχή των δύο ψαράδων – «Τον χτύπησαν με κοντάρι και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο στη θάλασσα»
- Γεωργιάδης κατά Σαμαρά: “Αν βάλει στο ψηφοδέλτιό του τον Σαλμά, το μόνο που μένει είναι να βάλει την Τουλουπάκη στο Επικρατείας – Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια ακυβερνησίας”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook