Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάνδρας στη Λάρισα.

Ένας πολίτης από το χωριό Μάνδρα κοντά στη Λάρισα, για ασήμαντη αφορμή επιτέθηκε με τσεκούρι, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο του προέδρου της Κοινότητας Σπύρου Καδόγλου.

Όπως έγραψε το onlarissa.gr ( απ όπου και οι φωτογραφίες), όλα έγιναν όταν ο άντρας που είναι κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σπύρο Καδόγλου, ο οποίος βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του.


Ο δράστης άρχισε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως ο κ. Καδόγλου που κατάλαβε ότι ο επιτιθέμενος ήταν εκτός εαυτού, επιχείρησε να τον κατευνάσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο!


Όπως όλα δείχνουν, αφορμή αυτής της βάναυσης επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο ιδιοκτησίας της οικογένειας του δράστη. Αυτό φαίνεται να τον ενόχλησε και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο!

Ο πρόεδρος της Κοινότητας κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία σε βάρος του συγχωριανού του, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook