Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι αστυνομικοί πίσω από την εκτέλεση στα Πετράλωνα του άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο άνδρας που, έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας με 14 σφαίρες στα Πετάλωνα, ταυτοποιήθηκε πριν από λίγο και είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής.

Το θύμα της εκτέλεσης είναι γνώριμος της αστυνομίας καθώς έχει κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, κυρίως διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.


Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο νεκρός άνδρας είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Αστυνομίας με πολλά ονόματα και διάφορες υπηκοότητες.

Μια από τις υπηκοότητες που έχει καταγραφεί είναι και η τουρκική. Ως εκ τούτου ερευνάται αν έχει κάποια σχέση ή εμπλοκή με την υπόθεση της πλατείας Βάθη, όπου τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς δύο άτομα τα οποία ήταν κουρδικής καταγωγής και τουρκικής υπηκοότητας.


Οι αρχές δεν αποκλείουν το θύμα των Πετραλώνων να ήταν ο δράστης ή εντολέας του επεισοδίου στην πλατεία Βάθη.

Πάνω στο θύμα δεν εντοπίστηκαν κλειδιά, ούτε αυτοκίνητο. Μόνο ένα κινητό, ένας φορτιστής και 5.000 ευρώ.
Το modus operandi πάντως του εκτελεστή κάνει τους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να βλέπουν πίσω από την εκτέλεση συμβόλαιο θανάτου.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκουν το πτώμα μετά την εκτέλεση

Στο βίντεο καταγράφεται η άφιξη των αστυνομικών με τις μηχανές λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση του άνδρα στα Πετράλωνα.

Ο άνδρας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με 14 σφαίρες που τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το θώρακα.


Ο εκτελεστής έστησε καρτέρι στην οδό Αλκμήνης 107 και μόλις το θύμα εμφανίστηκε, πάτησε τη σκανδάλη, «άδειασε» πάνω του το 9αρι πιστόλι και του «πήρε» τη ζωή. Μια γυναίκα περίοικος που άκουσε τους πυροβολισμούς, κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, ενώ τον γρίφο της άγριας δολοφονίας του άνδρα, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, έχει αναλάβει να λύσει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές βρήκαν πάνω στο πτώμα 5.000 ευρώ μετρητά.

Το protothema.gr βγάζει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. καταφτάνει στο σημείο και βρίσκει το πτώμα.

Το θύμα είναι πεσμένο στο οδόστρωμα, μπρούμυτα, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν άμεσα τον χώρο έτσι ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook