Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί για να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις συνομιλίες της 12χρονης από τομ Κολωνό με τους παιδεραστές, να ταυτοποιήσουν εκείνους που συναντήθηκαν μαζί της και την βίασαν και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το παιδί στις καταθέσεις του έχει μιλήσει συνολικά για 11 άνδρες που την βίασαν ή την κακοποίησαν σεξουαλικά σε αυτοκίνητα στον Κολωνό.

Οι 3 από αυτούς έχουν ήδη συλληφθεί. Ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ο 34χρονος επιχειρηματίας και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου.

Στο στόχαστρο των Αρχών άλλοι 8 άνδρες

Τουλάχιστον άλλοι 8 άνδρες έχουν συναντηθεί και έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη και είναι θέμα χρόνου να τους περάσουν χειροπέδες.

«Είναι κι ένας που έχει έναν γιο, είναι παντρεμένος και θυμάμαι ότι έχει ένα μαύρο αμάξι. Ήρθαμε δύο φορές σε επαφή», έχει πει στις καταθέσεις της η ανήλικη.

Υπήρχαν ωστόσο κι άλλα πρόσωπα με τα οποία παρότι το παιδί συναντήθηκε, κατάφερε να γλιτώσει.
«Ήταν και ο Α, που ήταν 37 ετών, που βρεθήκαμε δύο τρεις φορές αλλά του έλεγα ότι πάω και καλά στη μάνα μου και έφευγα. Αυτό έγινε δύο τρεις φορές».

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, εκτός από τον 25χρονο με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», που αλίευε παιδεραστές για να κακοποιήσουν την ανήλικη, βρίσκεται και ένας άνδρας με το ψευδώνυμο «Κύριος Β».
Πρόκειται για τον άνδρα περίπου 40 ετών που παρουσιαζόταν ως πορτιέρης του οίκου ανοχής της Ιεράς οδού, εκεί όπου οΗλίας Μίχος εξέδιδε την 12χρονη, σε διεστραμμένους ενήλικες που τους είχε γνωστοποιήσει ότι επρόκειτο για παιδί.

«Όλοι γνώριζαν την ηλικία μου»

Τα όσα αποκάλυψε το κοριτσάκι στο τμήμα ανηλίκων σοκάρουν.

«Όλοι γνώριζαν την ηλικία μου. Κάποιες φορές έφευγα από μόνη μου. Αυτός που μας άνοιγε την πόρτα με ρώταγε πού πάω, και ο Μίχος μου έλεγε γιατί έφυγες; Μην το ξανακάνεις».

Ο εκπαιδευτής του σκύλου του 53χρονου έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που υπερηφανευόταν για τις γνωριμίες του και είχε μονίμως ένα ψεύτικο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη.
«Χαμογέλαγε πάντα. Ήταν σαν να είναι ζωγραφιστό. Προσπάθησε να πουλήσει το ότι γνωρίζομαι με τον τάδε και επειδή εσύ εκπαιδεύεις το σκυλί μου και γνωρίζω όλους αυτούς μετά θα έρθει σε σένα όλη η Ελλάδα να εκπαιδεύει τον σκύλο της».

Τα κινητά θα «μιλήσουν»

Κλειδί για την εξιχνίαση της φρικιαστικής υπόθεσης αποτελούν τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση των κινητών και των υπολογιστών του 53χρονου αλλά και της 37χρονης μητέρας της ανήλικης.
Την ίδια ώρα, άλλοι τρεις άνδρες που ταυτοποιήθηκαν ότι συνομιλούσαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, παρουσιάστηκαν χθες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για άνδρες ηλικίας 66, 57, και 48 ετών, ισχυρίστηκαν ότι είχαν ανταλλάξει μηνύματα και κλήσεις με την ανήλικη νομίζοντας ότι είναι 17.

Τα κινητά τους κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου ελέγχονται διεξοδικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook