Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την υπόθεση των βιασμών δύο ανήλικων παιδιών , ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, από τον πατέρα τους με την ανοχή της μητέρας στα Πετράλωνα.

Σήμερα τα παιδιά που υπέστησαν τη φρίκη των βιασμών έχουν μεγαλώσει και έχουν υποβάλλει μήνυση κατά των γονιών τους, όπως αποκάλυψε το enikos.gr.

Η κοπέλλα που είναι 22 χρόνων έχει φύγει από το σπίτι της φρίκης ενώ ο 17χρονος γιός επίσης έχει εγκαταλείψει το πατρικό του και ζεί με τον άνθρωπο που τον βοήθησε να ξετυλίξει και να καταγγείλει τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του πατέρα του από την ηλικία των 7 ετών.

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού, στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά της,ε τη μητέρα να σιωπά.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε, προκαλώντας ερωτήματα.

Η μητέρα μάλιστα ασκούσε ψυχολογική βία κατά των παιδιών για να μη μιλήσουν.

Η κοπέλα εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά.

Υπάρχει και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα. Ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook