Πασχάλης Τσαρούχας: «Είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής» (video)
O εκ των πρωταγωνιστών της σειράς η «Γη της Ελιάς» αποκαλύπτει αν και ποια είναι τα κοινά του σημεία με τον τηέοπτικό «Στάθη»
Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Πασχάλης Τσαρούχας.
Τι κοινά στοιχεία έχει με τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»; Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκαλύπτει:
«Ο Στάθης είναι ένας καλός άνθρωπος που τον τυραννά η γυναίκα του. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καμία γυναίκα ποτέ. Ο Στάθης είναι εργατικός, φιλότιμος, είναι κιμπάρης, που λέμε. Εγώ είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σου πει να πάμε για καφέ και θα κάτσει εκεί τρεις ώρες. Πάντα έχω κάτι να κάνω».
Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδέχτηκε ότι δεν το έχει καθόλου με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ είπε πως έχει μείνει απλήρωτος από δουλειές και πάντα φροντίζει να μην εξαρτιέται συναισθηματικά από την δουλειά του.
«Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου», είπε.
Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι λάτρης των μηχανών και μίλησε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν: «Μία φορά ένας άνθρωπος έκανε ένα λάθος και με πέταξε σε μία κολώνα. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα».
Ο ίδιος δήλωσε πως είναι κατά των παπαράτσι, καθώς τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. «Λέω, δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους; Γιατί μία κοινωνία θα πρέπει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα;».
Ο ηθοποιός είπε πως αισθανόταν ότι είχε ζήτηση ως άντρας, όμως ήξερε ότι αυτό είχε ημερομηνία λήξης. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει λόγο για να παντρευτεί ξανά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βλάβη στη γραμμή «100»: «Δεν στερήθηκαν οι πολίτες τη συνδρομή της Αστυνομίας» – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
- Καιρός ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους από την Κυριακή – Red Code για επτά περιφέρειες
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, υποκλινόμαστε και φέτος στους πεσόντες
- Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: «Είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της» – Βίντεο – ντοκουμέντο να αγοράζει εισιτήριο
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook