Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα και έγινε κάτι πολύ άσχημο, πήγε να με αγγίξει και τραβήχτηκα…» (video)

Για την κατάθλιψη, την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε και την ανάγκασε να γίνει πιο αγοροκόριτσο μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Χειμαρρώδης η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη δημοσιογράφο, Ελένη Βουλγαράκη.
Σχετικά με την εμφάνιση του κινήματος «#metoo» στην Ελλάδα σχολίασε η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Με προβληματίζει το ότι όταν ”έσκασε” το ελληνικό metoo έγινε το ίδιο και στην Κροατία. Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με ένα τρόπο καθοδηγημένο».
«Κάποια γεγονότα στο metoo είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να ”λασπώσουν” ανθρώπους» , δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Ενώ μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε: «Ο λόγος που έψαξα να βρω τον εαυτό μου ήταν επειδή είχα κατάθλιψη. Βρήκα μία ψυχοθεραπεύτρια που έκανε ηχοθεραπεία και της είπα ”θέλω να με αναλάβεις, δεν με αντέχω άλλο”. Ήθελα να με βοηθήσω, έψαχνα να βρω λίγο φως».
Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε.
«Στα 19 μου, με κάλεσαν για μία παράσταση και μου ζήτησαν να δω τον βοηθό γνωστό ηθοποιού, τότε, για να με καθοδηγήσει. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και δεν είδα για πότε ο βοηθός του ηθοποιού κλείδωσε την πόρτα και έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει και τραβήχτηκα».
Η περιγραφή της ηθοποιού σοκάρει: «Όσο με είχε κλειδωμένη, έκλαιγα, ήθελα να φύγω κοίταζα το μπαλκόνι κι αναρωτιόμουν αν με παίρνει να πηδήξω. Αυτός ο άνθρωπος με ανάγκασε να είμαι στο δωμάτιο και να περιμένω να…ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε».
Μετά από αυτό το γεγονός έγινα πιο αγοροκόριτσο, έκρυψα τη θηλυκή μου φύση για να μην μου ξανασυμβεί» πρόσθεσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Όλοι Μαζί Μπορούμε»: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
- Το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου ξεκινά τη διεθνή του πορεία στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τηλεοπτικών σειρών
- ΕΣΗΕΑ: Οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι χρειάζονται τη στήριξη και την έμπρακτη αλληλεγγύη μας
- Τρεις νέοι μαέστροι στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ
- Ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα- «Δεν ήταν λίγα τα λάθη μου…»
- O Βίκτωρας Βερνίκος (Victor Vernicos) στο στούντιο για τις τελευταίες… πινελιές του «What they say»!
- Βουλή: Πέρασε με ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη – Παρών από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Από τις 9 αύριο το Δημόσιο σε Αττική, Στερεά, από τις 10 τα καταστήματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook