“Δε με ‘τραβάει’ η Eurovision τώρα πλέον: , είπε ενώ ήταν επικριτική και για το ρλληνικό τραγούδι

Τη Ματθίλδη Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Η αγαπημένη καλλιτέχνις μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Με άριστα το 10, θα έβαζα 8 στην τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση. Ήμουν πολύ οξύθυμη αλλά πλέον δεν ‘τσιμπάω’. Ως άνθρωπος είμαι δυναμική, επαναστάτρια και πλέον είμαι και ευτυχής. Ευτυχής είναι εκείνος που έχει εναρμονιστεί με τον εαυτό του, δεν αγχώνεται και έλκει πλέον τα πράγματα».

Όπως λέει η ίδια:
«Ως παιδί ακολουθούσα το ‘θέλω’ μου, δε ‘μάσαγα’ με τα ‘πρέπει’. Σε ηλικία 2 ετών έφευγα από το σπίτι χωρίς να το πω στους γονείς μου, με έβρισκαν κι έτρωγα ξύλο. Ήξερα από 2 ετών τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, ‘θα τραγουδάω, θα χορεύω και θα παίζω’. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ ήμουν ήδη 5 ετών και μου δόθηκε η ευθύνη να προσέχω τη μικρή. Έμαθα από μικρή την έννοια της ευθύνης κι ευγνωμονώ τους γονείς μου γι’ αυτό».

«Μετά τον έρωτα έρχεται ο…»

Η ίδια συμπληρώνει πως:
«Είμαι ένας άνθρωπος ‘survivor’, μπορώ να επιβιώσω ακόμη και στην Κίνα χωρίς να μιλάω κινέζικα. Ο έρωτας είναι ο πιο δυνατός αντικατοπτρισμός για την προσωπική μας εξέλιξη. Στην αρχή μιας σχέσης τα βλέπεις όλα καλά, μετά φεύγει ο έρωτας κι έρχεται ο ‘ξενέρωτας’».

«Ό,τι βλέπω στον άλλον και με ξενερώνει σημαίνει ότι το έχω κι εγώ. Τη βαριέμαι πολύ την ‘καψούρα’. Τον γάμο και την οικογένεια τα σκεφτόμαστε από μικροί γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα που μας βάζουν. Μια γυναίκα από τη φύση νιώθει μέσα της ότι θέλει να κάνει παιδί», λέει και τονίζει:

«Η μητρότητα είναι ένα ‘κομμάτι’ το οποίο αν δε βιώσεις δεν το γνωρίζεις. Έκανα φυσιολογική γέννα, βίωσα όλον τον πόνο. Μετά τη γέννα ένιωθα ότι έχω τη δύναμη να σταματήσω μια νταλίκα».

Η γνωστή ηθοποιός σημειώνει:
«Ένας χωρισμός είναι κι ένας θάνατος. Στον χωρισμό αυτό που σε πονάει είναι η απότομη αποκοπή από μια συνήθεια. Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω, θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία γιατί η γυναίκα ‘κρατάει’ το σπίτι. Προτεραιότητά μου είναι να έχω καλά εμένα για να μπορώ να φροντίζω το παιδί μου και όσους το χρειάζονται».

Για την καριέρα της
«Ο Γεωργουσόπουλος, όταν ήταν δάσκαλός μου, μου πρότεινε να πάω στον Δαλιανίδη και με πήρε. Θα ασχολούμουν με τα κοινά αν αλλάξει η κατάσταση. Τα κοινά είναι πολύ βρόμικη συνθήκη, σαν να μου λες να βουτήξω σε βόθρο».

Για τη Eurovision λέει:
«Η παρουσίαση του εθνικού τελικού για την Eurovision ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Δε με ‘τραβάει’ η Eurovision τώρα πλέον. Δε μου άρεσε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος. Ήταν άλλη εποχή όταν στέλναμε τα έθνικ τραγούδια, τώρα θέλει κάτι άλλο».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, αναφέρει:
«Είναι άλλο το ‘εγώ’ κι άλλο ο εαυτός μας. Είχα μια μεταφυσική εμπειρία, κάτι άυλο εμφανίστηκε αλλά η παρουσία του ήταν πολύ έντονη σε εμένα, ήταν το ‘εγώ’ μου και ήταν τεράστιο, τρόμαξα. Μετά από καιρό, μου ήρθε μια πληροφορία ως σκέψη, κατάλαβα πως όταν ξεκινάω λέγοντας ‘εγώ’, μιλάει το ‘εγώ’ μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook