Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας. «Συνέβη σε μικρότερη και πολύ ευαίσθητη ηλικία και δεν είχα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω» δήλωσε.

«Ζούμε στην εποχή των καταγγελιών και βλέπω όλους αυτούς που καταγγέλλουν να τους βγάζουν το λάδι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την δική του τραυματική εμπειρία, περιέγραψε πως «στριμώχτηκε κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου υψηλόβαθμου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που τον ξέρουμε όλοι».

Ανέφερε πως τα κομμάτια του δεν έγιναν ποτέ επιτυχία γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος μαζί με δύο ακόμη, τον μπλόκαραν από τις playlists επειδή δεν ενέδωσε στις «αρρωστημένες ορέξεις» τους.

«Θυμάμαι να του δίνω μία σπρωξιά, πρέπει να τη θυμάται ακόμη» δήλωσε σχετικά με την αντίδρασή του.

Χτες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε και μια ανάρτηση για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης αποκαλύπτοντας ότι θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές για την καταγγελία του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook