Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον αείμνηστο Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στο MEGA Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Σχεδόν δυο μήνες εχουν περάσει από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και ήδη δημοπρατήθηκαν τα μετάλλιά του προκειμένου τα χρήματα να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, όπως είχε ζητήσει.

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί», ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη για το κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος και δημοσιεύτηκε, όταν «έφυγε».

«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν από τα κλασικά πρώτα άβολα ραντεβού. Υπήρχε πάρα πολύ χιούμορ και διάδραση… Πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι αυτή η χημεία διπλασιάζεται και πάνω στον μήνα καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σιγά σιγά άφηνε αντικείμενα σπίτι μου μέχρι που ήρθε με μια βαλίτσα και με ρώτησε αν μπορεί να δίνει κι εκείνος χρήματα για το ενοίκιο», εξομολογήθηκε για τη γνωριμία τους και την πρώτη περίοδο της σχέσης τους.

Η Δώρα Τσαμπάζη εκτίμησε πως η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος τους, καθώς τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν όταν το παιδί τους ήταν τριών μηνών. Λίγους μήνες αργότερα, τα Χριστούγεννα του 2020, μία μαγνητική τομογραφία έδειξε όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου, όμως η βιοψία έδειξε ότι ήταν μεταστατικός από τον πνεύμονα.

«Ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο άνθρωπός σου έχει καρκίνο και είναι στο stage 4», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

Ο περίγυρός του είχε τη βεβαιότητα πως ο Αλέξανδρος θα τα καταφέρει, όμως εκείνος ήταν προσγειωμένος. «Έλεγε “χαλαρώστε παιδιά, δεν έχω γρίπη, έχω καρκίνο. Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω”», έλεγε.

«Ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει. Ο χρόνος για το καρκίνωμα nut είναι 6 με 9 μήνες ζωής και ο Αλέξανδρος έφτασε κοντά στα δύο χρόνια. Ήταν νικητής», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook