Επιμένει στην αθωότητα της η μητέρα της 12χρονης που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστρωπείας από τον 53χρονη Ηλία Μίχο στον Κολωνό.

Η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για συνέργεια στην μαστρωπεία της κόρης της στον Κολωνό , είναι προφυλακισμένη εδώ και πάνω απο 2 μήνες, όπως και ο Ηλίας Μίχος, βασικός κατηγορούμενος για τους βιασμούς της ανήλικής.

Η εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΙ μετέδωσε ένα ηχητικό μήνυμα της μητέρας που από την πρώτη στιγμή δηλώνει πως είναι αθώα και δεν γνώριζε για τον βιασμό της κόρης της.

Τι είπε η μητέρα
«Είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι, που σκοπός της ζωής μας, ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να κάνουμε τα πάντα και ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας.

Ζούμε την τραγικότερη κατάσταση της ζωής μας που εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα γονιό. Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο και έχουμε καταστραφεί ολοσχερώς. Πασχίζω για το καλό των παιδιών μου, δίνοντάς τους πάντα αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Αυτό αποδεικνύει και η μέχρι τώρα ζωή μας στη γειτονιά του Κολωνού όπως και στα σχολικά συγκροτήματα που πηγαίνουν τα παιδιά μου.

Στην υπόθεσή μου έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις, π.χ. στη δικογραφία έχουν μπει επιλεκτικά στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει όπως συνομιλίες με τον κατηγορούμενο Μίχο, στις οποίες δείχνω το ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου. Όπως και με έκπληξη διαπιστώνω ότι τα ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει στοιχεία όπως η γνωριμία του Μίχου με τον Σοφιανίδη ήδη κατηγορούμενο, κρατήσεις σε ξενοδοχεία και airbnb που ουδέποτε έχουν μπει στη δικογραφία. Απορώ γιατί και ποιους τελικά πάνε να καλύψουν.

Έχω προφυλακιστεί τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα. Εντύπωση δε, μου προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα που απορρίπτει την αποφυλάκισή μου και βασίζεται σε λόγους ανύπαρκτους, όπως ότι θα τελέσω νέα αδικήματα τη στιγμή που οι ίδιοι μου έχουν αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια και για κάποια εμβάσματα που εγώ, όσο και το ίδιο μου το παιδί, έχω εξηγήσει ότι δεν γνώριζα. Οι συνομιλίες μεταξύ εμού και της κόρης μου γίνονται πάντα μιλώντας σε θηλυκό πρόσωπο και ουδέποτε για ραντεβού με άνδρες.

Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχθώ λάσπη από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου, δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μην με αφήνουν να συμβάλλω και εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook