Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αλλιώς έζησα το Survivor και αλλιώς είναι φέτος, εγώ δεν έχω θέση στην ίντριγκα» (video)
Θα βαρεθείτε να με ακούτε να λέω πως θέλω να κερδίσει ο Βασάλος, είπε η Ευρυδική Βαλαβάνη.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις εξελίξεις του Survivor All Star, αλλά και την πρόωρη αποχώρησή της.
«Υπάρχουν άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω, αλλιώς φέρονταν με ανοιχτές κάμερες και αλλιώς με κλειστές» είπε.
Η 35χρονη πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε πως δεν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ για ακόμη μια φορά αρνήθηκε να μιλήσει σε πιο προσωπικό ύφος για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά των άλλων, όπως εγώ δεν θέλω να μιλάνε για τα δικά μου προσωπικά. Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο Survivor με αυτές τις συνθήκες. Από τη στιγμή που έφυγα από ψηφοφορία κοινού, δεν το θεωρώ σωστό. Ο κόσμος ψήφισε για να βγω» τόνισε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επισήμανε πως το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα στηρίζεται στην ίντριγκα: «Εγώ αλλιώς έζησα το Survivor και αλλιώς είναι φέτος. Δεν έχω θέση στην ίντριγκα, στους τσακωμούς και για αυτό κρατήθηκα πίσω. Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό. Υπάρχουν άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω. Αλλιώς φέρονταν με ανοιχτές κάμερες και αλλιώς με κλειστές. Θα βαρεθείτε να με ακούτε πως θέλω να κερδίσει ο Βασάλος. Είναι δυνατός και έχει αντοχές να φτάσει μακριά. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, κρατάμε κοινή στάση με τον Κωνσταντίνο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Λιλ – ΠΑΟΚ 3-4: Απίστευτο διπλό σε ένα ματς – θρίλερ με ήρωες Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Τσιφτσή
- Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στο Ρότερνταμ – Νίκη της Φέγενορντ με 3 -1
- Αναβαθμισμένη η τηλεοπτική κάλυψη της Δοξολογίας του Αγίου Δημητρίου και της στρατιωτικής παρέλασης από την ΕΡΤ3
- Δημοσκόπηση Pulse: Στο 15,5% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Διχασμένοι οι πολίτες για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
- ΑΕΚ – Αμπερντίν 6-0: Κιτρινόμαυρη «έκρηξη» στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρώτη νίκη στη League Phase του Conference League
- Κορωπί: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης από τον σύντροφο της μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Ελεονώρα Μελέτη: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού, όχι ντεκόρ δεξιώσεων»
- Καίτη Γκρέυ: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη της – Μοναδικός κληρονόμος της ο εγγονός της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook