Η Εύη Σαλταφερίδου αποκαλύπτει εάν μιλάει πλέον με τον Ηλία Γκότση, αλλά και εάν μετάνιωσε που πήγε στο Survivor. Παραδ'εχτηκε παρόλα αυτά ότι από το παιχνίδι έβγαλαν καλά χρήματα

Η Εύη Σαλταφερίδου μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» για την κατάσταση της σχέσης της με τον Ηλία Γκότση.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor ήταν πολύ καλοί φίλοι πριν από το διαγωνιστικό ριάλιτι. Ωστόσο, η φιλία τους κατέρρευσε, λόγω μιας παρεξήγησης με τη λίστα κάτι που στοίχισε στον Ηλία Γκότση την αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας Γκότσης όταν έφυγε από το «Survivor All Star» έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου στα κοινωνικά δίκτυα και έκτοτε δεν κρατάνε καμία επαφή.

Σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της με τον Ηλία Γκότση, δήλωσε: «Όλα καλά, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Περάσαμε μια φάση, οκ τα συζητήσαμε, δεν βγάλαμε άκρη, τελείωσε εκεί».

«Δεν κρατάω καμία κακία με κανέναν παίκτη, ούτε με τον Ηλία. Πιο πολύ θεωρώ πως είναι πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε, παρά από αυτό που έγινε από πλευράς μου τουλάχιστον», είπε στη συνέχεια.

«Και ο Ηλίας ξέρει τι έγινε στο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι είναι πικραμένος για τον τρόπο που έφυγε. Υπήρξαν πάρα πολλές συμπεριφορές στο παιχνίδι που δεν φάνηκαν στις κάμερες. Πληρωθήκαμε πολύ καλά στο Survivor», πρόσθεσε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Τα έχουμε λύσει αυτά. Νομίζω πως ούτε αυτός θέλει πλέον, ούτε κι εγώ θέλω να έχουμε σχέση», ανέφερε στο τέλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook