Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού συμμετέχει στην παρέλαση από μικρό κοριτσάκι και αποκαλύπτεται στην κάμερα του MEGA

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στην Πάτρα για το Καρναβάλι καθώς η πόλη είναι ταυτισμένη με τις Απόκριες και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο πατρινό καρναβάλι, ενώ ήδη το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων έχει φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα γίνει η Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετέχουν πάνω από 15.000 μικροί καρναβαλιστές. Την επόμενη Κυριακή αναμένεται η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού, η οποία θα είναι φαντασμαγορική.

Στο MEGA μίλησε η Κατερίνα Βενέρη – Σούλη, η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού. Όπως είπε η ίδια, από μικρή ηλικία συμμετέχει στην παρέλαση.

«Ήταν συνειδητή η απόφασή μου. Ήθελα να εκπροσωπήσω την πόλη μου, ιδιαίτερα μετά από τρία χρόνια στέρησης του πατρινού καρναβαλιού», είπε.

Στη φετινή Παρέλαση των Μικρών θα ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας 95 πληρώματα, ενώ δεν θα απουσιάσει και ο καθιερωμένος σοκολατοπόλεμος στο τέλος της παρέλασης, ο οποίος θα γλυκάνει μικρούς και μεγάλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook