«Έξω από τα δόντια» τα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τα τετ –α-τετ και τις τρυφερότητες μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor All Star

Στο Survivor All Star την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου εντύπωση προκάλεσε το απόσπασμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι βρέθηκαν μετά το αγώνισμα και ο παίκτης των Διασήμων ζήτησε από την παίκτρια των Μπλε να κάνουν μαζί ένα παιδί μόλις βγουν από το παιχνίδι.

«Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι» είπε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ωστόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα όσα είδε να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο και τα έβαλε με την παραγωγή, τονίζοντας ότι τον εκνευρίζει που η παραγωγή του ΣΚΑΪ τους αφήνει να βλέπονται και να βρίσκονται, ενώ θα έπρεπε να τους χωρίζει και να μην τους αφήνει να συζητούν.

«Η κάμερα είναι στο ένα μέτρο ακριβώς, είναι πάρα πολύ κοντά, είναι από τις στιγμές που η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια που οι μπλε με τους κόκκινους έρχονται κοντά, γι’ αυτό το ζευγάρι μόνο κάνουν τα στραβά μάτια και τους αφήνουν γιατί συνήθως, όταν πάει να πλησιάσει ένας κόκκινος έναν μπλε, σε χωρίζουν αμέσως. Εδώ όμως είναι το ζευγάρι που πρέπει να πουληθούν και κάποια ενσταντανέ», είπε «αδειάζοντας» την παραγωγή.

Μετά έδειξε τον εκνευρισμό του με τον Σάκη Κατσούλη: «Εμένα δεν μου άρεσε η έκφραση καθόλου. Αν θες να γίνεις μπαμπάς, επειδή ζήλεψες κάποιον γονιό είναι λάθος λόγος για να γίνεις μπαμπάς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook