Για μεθόδευση εναντίον του από την ηγεσία της Ελληνικής Λύσης για δήθεν συμμετοχή σε κινήσεις αποστασίας, έκανε λόγο ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης που αποχώρησε χτές από την «Ελληνική Λύση» μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να του αλλάξει εκλογική περιφέρεια σαν «τιμωρία» μετά το δημοσιεύματα ότι «συνομιλεί με τη ΝΔ», αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο.

Μιλώντας στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο, ο Αντώνης Μυλωνάκης σήμερα το πρωί , σημείωσε ότι επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

«Από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει απάντησε: «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Αποκάλυψε δε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ήθα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι από την Ελληνική Λύση χτες, αποχώρησε ο Αντώνης Μυλωνάκης και η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, αρνούμενοι να αποδεχτούν την απόδαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την αλλαγή εκλογικής περιφέρειας, που τους επιβλήθηκε σαν «τιμωρία» για τις φήμες περί αποστασίας που κυκλοφόρησαν και διέψευσαν κατηγορηματικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook