Πέτρος Κωστόπουλος: «Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο χτύπημα στην σπονδυλική του στήλη, ενώ μίλησε στη συνέχεια για την απουσία του από την τηλεόραση.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» μετά από τρία χρόνια απουσίας από την τηλεόραση.
«Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση. Βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, γιατί δουλεύω πάρα πολύ. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για τη τηλεόραση και ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση, με ξέρουν. Εάν με θέλανε θα με παίρνανε», δήλωσε.
Όπως είπε ο ίδιος, δουλεύει σαν… γάιδαρος στα περιοδικά και στα site, ενώ θεωρεί πως τα έχει κάνει όλα στην τηλεόραση. «Αλλά ποτέ μη λες ποτέ…», σχολίασε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Ο γιος μου μού μοιάζει. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις κόρες μου δεν δίνω καμία συμβουλή, γιατί θα με γράψουν έτσι κι αλλιώς, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους».
Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ιδιαίτερα αυστηρός σαν πατέρας όταν ξεπερνιούνται τα όρια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του κριτή, καθώς επί τρία χρόνια ήταν στην κριτική επιτροπή του Greek Idol.
Ολες οι Ειδήσεις
- Oι ΗΠΑ ετοιμάζονται για πόλεμο – Τέσσερα βομβαρδιστικά B-52 βρίσκονται στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία σε απόσταση βολής από το Ιράν
- Δημοσκόπηση ALCO: Στις 14,3 μονάδες ανεβάζει το προβάδισμά της η ΝΔ, πέρασε δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Ο Δένδιας πιο πετυχημένος υπουργός
- Κυψέλη: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος για τον ξυλοδραμό του υπαλλήλου του Δήμου Αθηναίων – «Έριξε μόνο δύο μπουνιές», λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)
- «Σφυροκόπημα» της κυβέρνησης από Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο
- O Φώτης Καφαράκης στον ΣΚΑΙ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Τραμπ: Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του εναέριου χώρου πάνω από το Ιράν
- Θεσσαλονίκη: “Το μωρό κλαίει γοερά επί μια βδομάδα” – Η περιγραφή του αστυνομικού που το βρήκε στο μπαλκόνι
- Μια διπλή έκπληξη στην πόρτα των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών – Ο ΟΠΑΠ τους εύχεται καλή επιτυχία με δώρα και λουλούδια πριν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook