Όταν τον γνώρισα είπα ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου, εκμυστηρεύτηκε η Ιλάειρα Ζήση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό. Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας», είπε αρχικά.

Σχετικά με την απώλεια του παιδιού της αποκάλυψε πως, «μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο «έφυγε». Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την «απώλεια» του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη».

Για τον γάμο της δήλωσε πως, « Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

Έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις;
Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο «κακός χαμός». Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου, βίωσε σεξουαλική παρενόχληση».

«Έχω το δικό μου μπλοκ και διατηρούμε με τον Μαυρίκιο μουσικό σχολείο στην Κύπρο», επεσήμανε κλείνοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook