Ξαφνική αναστάτωση στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν οι δύο καλλιτέχνες με καπνούς να εκδηλώνονται στην σκηνή.

Μια απρόοπτη στιγμή κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου που εμφανίζονται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, όταν μια λάμπα στην οροφή της σκηνής πήρε φωτιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε ενώ οι δύο τραγουδιστές ήταν επάνω στη σκηνή και τραγουδούσαν “ντουέτο” αγαπημένα τραγούδια του κόσμου που τους αποθέωνε.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 02.00 από μια λάμπα που ήταν τοποθετημένη στην οροφή της μουσικής σκηνής και συγκεκριμένα στην ορχήστρα, πήρε φωτιά, με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες να διακόπτουν για λίγα λεπτά το πρόγραμμα και οι υπεύθυνοι ασφαλείας να παρεμβαίνουν άμεσα με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τη φωτιά
Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, μόλις αντιλήφθηκε ότι έσκασε η λάμπα και υπήρχαν φλόγες, αντέδρασε με απόλυτη ψυχραιμία, ζητώντας αμέσως από τους ανθρώπους της ορχήστρας να απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας.

Τελικά χάρη στην παρέμβαση του προσωπικού του νυχτερινού κέντρου η φωτιά που δεν πήρε έκταση σβήστηκε χωρίς να αναστατωθούν περαιτέρω οι θαμώνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους με τον κόσμο να τραγουδάει τους στίχους από το γνωστό τραγούδι “ένα σπίτι καίγεται”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook