Νέα στοιχεία για τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια βγαίνουν στο φώς.

Ο 63χρονος, που έστειλε χυδαία βίντεο σε μια 14χρονη κοπέλα και τις έκανε άσεμνες προτάσεις να συνευρεθούν ερωτικά συνελήφθη στην Ομόνοια, αλλά η δράση παιδόφιλου είναι «πλούσια»
Ήδη η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της, ενώ ο 63χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταδικαστεί παλαιότερα για σεξουαλικά εγκλήματα και μάλιστα για βιασμό.
Πριν από πολλά χρόνια, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με το πρόσχημα ότι έψαχνε baby sitter, παρότι είναι άτεκνος. Έτσι, παρέσυρε νεαρές γυναίκες στο σπίτι του, στα Πετράλωνα και προσπαθούσε να τις βιάσει.
Τουλάχιστον σε μία περίπτωση, κατάφερε να βιάσει μια κοπέλα, η οποία βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία.
Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό της ανυποψίαστης γυναίκας.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για πρώτη φορά η μητέρα της 14χρονης, στην οποία ο 63χρονος έστελνε φωτογραφίες πορνό, καθώς και εικόνες με το μόριο του, ζητώντας της να συναντηθούν προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Όπως και ο πατέρας του κοριτσιού, μέσω ανάρτησης του, η μητέρα της εκφράζει την απογοήτευση και την οργή της για το γεγονός ότι ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είχε πολλά λεφτά πάνω του. Αισθάνομαι πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη και πρέπει να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί μου γλίτωσε γιατί τα έχω μάθει να μιλάνε και να λένε τα προβλήματα τους. Το παιδί είναι καλά τώρα, δεν το έχουμε συνεχίσει ο θέμα. Είδε ότι την στηρίξαμε και είναι όλα καλά».
Μάλιστα, αναφερόμενη στο βίντεο από την στιγμή της ακινητοποίησης του, όπου ο 63χρονος δέχεται χτυπήματα από έναν άνδρα, η μητέρα της 14χρονης είπε «ήμουν εκεί και εγώ. Όλοι τον βαράγανε εκεί. Και όποιος περαστικός πέρναγε και μάθαινε, τον βάραγε».


Ο πατέρας της 14χρονης: «Έτσι παγίδευσα στον παιδόφιλο και τον παρέδωσα στην Αστυνομία»
Ο κύριος Γιάννης, πατέρας της 14χρονης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA και περιέγραψε τα γεγονότα.
«Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα.

»Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου κι δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί».

Στην συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Ερωτώμενος ο πατέρας της ανήλικης το ραντεβού πώς κανονίστηκε απάντησε: «Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος σχολίασε ο πατέρας της ανήλικης: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Τρίτη ο Απόστολος Λύτρας, που λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει στον ΑΝΤ1 ότι η 12χρονη από τον Κολωνό που «πρωταγωνιστεί» στην δυσώδη υπόθεση μαστροπείας, γνωρίζει για ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι που βρισκόταν σε θέση παρόμοια με την δική της, όμως ακόμη δεν έχει βρει την δύναμη να μιλήσει για αυτό.

Ο συνήγορος της 12χρονης και της μητέρας της αποκάλυψε ότι το κορίτσι υπέστη σοκ όταν στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια, αναγνώρισε έναν από τους άνδρες που είχαν συνευρεθεί μαζί της έναντι αμοιβής, ενώ προσέθσε ότι ο 63χρονος την είχε «συστήσει» και σε έναν φίλο του «ο οποίος είναι πολύ μεγάλης ηλικίας».

«Η ανήλικη εχει αναφερθεί στις καταθέσεις της και σε άλλους 3 Έλληνες, που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί», τόνισε ο δικηγόρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «Πρέπει άμεσα να κινητοποιηθεί η Αστυνομία, να αναγνωριστεί επισήμως από την 12χρονη ο 63χρονος, για να ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψης του», δεδομένου ότι έχει αφεθεί ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, μετά την σύλληψη για την προσέγγιση της 14χρονης με σκοπό την σεξουαλική πράξη μαζί της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook