Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, μοιράστηκε «εσωτερικές» της αναζητήσεις και αποκάλυψε τον «καινούργιο» της εαυτό.

Στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Λιόλιου.

Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, μοιράστηκε «εσωτερικές» της αναζητήσεις και αποκάλυψε τον «καινούργιο» της εαυτό.


«Μέχρι τα 28 μου δεν οδηγούσα, οπότε αποφάσισα φέτος να βγάλω δίπλωμα. Είναι αλλαγή. Κανένας δεν ενθουσιάστηκε γιατί από τα 18 τους το έχουν δεδομένο. Κινούμε στα νότια, και να προσέχεις γιατί ακόμα έχω το “Ν”. Μου αρέσει ο δρόμος γιατί έχει αίσθηση υπευθυνότητας που δεν την είχα τόσο αυξημένη. Είχα την αίσθηση ότι της προκατάληψης για τις γυναίκες και του χώρου. Είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιου.

«Το “Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα” το άκουσα σε ένα ταξί, ενός μεγάλου κυρίου. Το έλεγαν τα αδέρφια Διονυσίου και ήταν μπροστά από την εποχή τους. Πειραματίστηκαν», εξήγησε και μίλησε για το νέο νησιώτικο τραγούδι της.


«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως. Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω και μετά το ανοίγω, αλλά συνήθως δεν καταλήγει πουθενά», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου», είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν έχει αντιμετωπίσει ζήλεια στην πορεία της και εκείνη απάντησε ότι «Από γυναίκες δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Με αγαπάνε για κάποιο λόγο οι γυναίκες. Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια ήταν από άντρες. Με τις γυναίκες αλληλοστηριζόμαστε και είμαι χαρούμενη γι αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook