Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του δίκυκλου που χτύπησε και εγκατέλειψε αβοήθητο το παιδί.

Βίντεο σοκ από την παράσυρση μικρού παιδιού από μηχανάκι, στη Λαμία.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο με την παράσυρση πεντάχρονου αγοριού, στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όλα συνέβησαν όταν ασυνείδητος οδηγός δικύκλου που κινείτο στο σημείο μαζί με ένα ακόμη άτομο, παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο το παιδάκι στην άσφαλτο.

Όπως είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά το χτύπησε δύο φορές το παιδί, τη μία με το μηχανάκι και μία με το πόδι, ενώ στη συνέχεια το έσκασε.
«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.


«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει εύλογα ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Οι Αρχές αναζητούν τόσο τον οδηγό όσο και τον συνεπιβάτη του δικύκλου, που όχι μόνο χτύπησαν το παιδάκι αλλά συγχρόνως το κλώτσησαν προτού το εγκαταλείψουν αβοήθητο στην άσφαλτο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook