Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Κω.

Κορυφώνεται η αγωνία για την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία που ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου, η συσκευή του κινητού τηλεφώνου του θύματος στο Μαρμάρι της Κω, εκεί όπου είχε εκπέμψει για τελευταία φορά σήμα σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, που είναι επίσης από την Πολωνία

Το κινητό της 27χρονης εντοπίστηκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι στην Κω από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι. Όπως γράφει το protothema.gr βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του, ενώ στο σπίτι που διέμενε ο 32χρονος, βρέθηκαν και ξανθές τρίχες. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ότι ο άντρας, πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει.
Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.
Μία σημαντική μαρτυρία έφθασε στην εκπομπή του MEGA «Φως στο Τούνελ» αναφορικά με την αγνοούμενη.
«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα.
Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο».
Σχετικά με τον άντρα που έχει συλληφθεί με καταγωγή από το Μπαγκλαντές περιέγραψε η μάρτυρας: «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί».
Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».
Ειδικά με την κοπέλα που αγνοείται σημείωσε η μάρτυρας στο Τούνελ ότι δεν ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που είχε φθάσει η 27χρονη στο νησί της Κω και δούλευε πρώτη φορά στο ξενοδοχείο.

Ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής της έρευνας που διεξάγεται για την εύρεση της 27χρονης μιλώντας την κάμερα του «Τούνελ» ανέφερε ότι στις έρευνες συμβάλλει και η Speedy, που είχε συμμετάσχει στις έρευνες διάσωσης στον σεισμό της Τουρκίας κι είχε βρει τρεις κοπέλες ζωντανές.

Στις έρευνες προστίθεται κι ένας ακόμη ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος από τα Τρίκαλα προς ενίσχυση των ερευνών.

Σημαντικό στοιχείο είναι η πληροφορία ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη.

Ο κ. Καμπουράκης, αντιδήμαρχος της Κω μιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη δήλωσε ότι θεωρεί ότι θα πρέπει να ανοίξει η ομπρέλα των ερευνών και σε άλλους χώρους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook