Η γυναίκα αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας και οι γονείς της αποφάσισαν να φτιάξουν κλουβιά στο σπίτι και την αυλή τους, με σκοπό να μην αυτοτραυματίζεται αλλά και να μην τραυματίζει και τους αλλους.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες μίας 29χρονης γυναίκας από την Καλαμάτα, η οποία ζει σε κλουβιά, κλεισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση εγκλεισμού σε κλουβί μιας 29χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της με την μητέρα της να δημοσιοποιεί το οικογενειακό δράμα ζητώντας ιατρική βοήθεια από την πολιτεία.

Όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα στο real.gr, όπου απέστειλε και το βίντεο ζητώντας να δημοσιοποιηθεί, έχει ζητήσει βοήθεια από την Πολιτεία για την περίθαλψή της και έχει δημοσιοποιήσει από το 2020 το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να τους έχει προσφερθεί κάποια βοήθεια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η 29χρονη έχει να βγει από το σπίτι της εδώ και 7 χρόνια (από το 2017) και γι’ αυτό η μητέρα επικαλείται και τις μαρτυρίες των συγχωριανών της. Σε απόγνωση καταγγέλλει κρατική αναλγησία και έλλειψη εμπιστοσύνης σε ιδρύματα και δομές για την φιλοξενία του παιδιού της.

Η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών από το ίδρυμα βρεφών «Μητέρα» και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook